Placeholder

Featured

Časté dotazy zákazníků

  • Sergey Petukhov
Časté dotazy zákazníků

Na internetu je spousta služeb na tvorbu stránek zdarma, v čem je vaše služba jiná a proč za ni musím platit?

Naše služba se liší hlavně v tom, že veškerou práci s přípravou stránek děláme za vás my. Šetříte tak čas a nemusíte mít hlubší znalosti práce s internetem. Kromě toho máte na výběr mnohem více šablon z různých odvětví, než to, co nabízí většina služeb poskytujících pouze několik základních a většinou již zastaralých šablon.

Skutečně budu mít stránky za 10 dní hotové?

V 70 % případů se to podaří. Nejdůležitější je mít dobře připravený obsah, který chcete prezentovat. Texty, produkty, fotografie… Pokud obsah chcete připravit od nás, musíte počítat s tím, že se realizace může o pár dní prodloužit.

Stránky jsou podezřele levné. Budou kvalitní?

Nízká cena je samozřejmě dána tím, že máme vyladěné procesy na realizaci takových webů. Pokud máte v hlavě nějaké komplikovanější řešení, na které nepůjde využít šablona, ihned vám to řekneme a zkusíme najít jiné vhodné řešení. Šablony jsou v dnešní době na velice vysoké úrovni, co se týče grafického zpracování a kódu a většina z nich je optimalizovaná i na zobrazení v mobilních zařízeních.

Dají se šablony přebarvit, aby to odpovídalo mé představě?

U šablon se počítá s tím, že se budou přebarvovat. Proto jsou navržené tak, aby to šlo snadno. Personalizace šablony je v ceně webu a my vám s tím samozřejmě pomůžeme.

Co když mě napadnou další dodělávky? Půjde to dodělat do již hotové šablony?

Nebude-li se jednat o komplikované moduly, dá se většinou šablona upravit i po stránce funkcionální. Zkuste nám napsat a určitě najdeme vhodné řešení.

Neumím a nemám čas spravovat stránky, chci se věnovat pouze obchodu a chod stránek bych rád nechal na vás, je to možné?

Ano, správu stránek můžeme provádět my. Pomůžeme vám s aktualizací obsahu, tvorbou grafických promo bannerů a e-mailových zpravodajů. Cena služby je 990,- Kč měsíčně.

Co budete pro přípravu stránek potřebovat ode mě?

Budeme potřebovat vědět něco o vašem podnikání. Co chcete na stránkách prezentovat a jaké jsou vaše cíle. Do potřebné podoby potom společně doladíme strukturu menu, textový obsah, obrázky, fotografie, videa, dokumenty a další materiály. Pokud tyto podklady ještě nemáte, rádi vám pomůžeme s jejich tvorbou.

Zpět na blog