Placeholder

Featured

Kolibrio stále aktuální a oblíbenou službou

  • Kolibrio
Kolibrio stále aktuální a oblíbenou službou

Těší nás pozitivní ohlasy na službu Kolibrio. Spousta našich známých a klientů pochopila výhody využití webů postavených na hotové grafické šabloně a doporučuje naše služby dál, protože kde jinde dostanete tak kvalitní stránky za tak výhodných podmínek?

Bohužel se ale stále najdou lidé, kteří mají pocit, že stránky postavené na šabloně jsou staromódní a ošklivé. Tohle ale už dávno neplatí. Šablony jsou skvěle graficky propracované a dobře nakódované. Můžu s klidem říct, že většina menších agentur v České republice nemá k dispozici tak dobré designéry a kódery, kteří by vám dokázali zajistit řešení na odpovídající úrovni.

Weby musí být responzivní, s šablonou je to hračka

Dnešní doba už vyžaduje od webu umět se přizpůbsobit všem zařízením, ze kterých se přistupuje na internet - zejména telefonům, tabletům a počítačům. Takové weby jsou pak i upřednostňované ve vyhledávačích. Šablony, které využíváme, jsou na to připravené, a tak nemusí klient platit další peníze za zpracování responzivních šablon. Nám to ušetří hodně času, a můžeme si tím pádem dovolit realizovat stránky do 10 dnů za 9 990 Kč. 

S Kolibrio stíháme projekty, u kterých včera bylo pozdě

Jeden z našich posledních klientů, produkční tým Storymakers (www.storymakers.cz), který potřeboval co nejrychleji spustit svoji prezentaci, nás na doporučení oslovil. Hlavním důvodem bylo to, že museli stihnout propagovat svoje služby dříve, než začne období svátků. 

Storymakers natáčí skvělé videoklipy z firemních večírků, je to tým mladých, kreativních profesionálů a tomu měla odpovídat i jejich nová webová prezentace. Myslíme si, že se nám to povedlo. Našli jsme vhodnou grafickou šablonu a upravili ji dle dodaného obsahu. Design stránek skvěle doplnily ilustrace členů týmu od Davida Vinklera, které dodaly stránkám osobitý vzhled. Celá realizace proběhla hodně rychle, a tak stránky mohly brzy do světa, díky čemuž Storymakers už oslovují potenciální klienty. 

Zákazníkova slova k projektu:

Velmi nerada píšu jakékoliv reference a hodnocení, od booking.com po restaurace, nicméně tentokrát si to nemohu nechat ujít. Spolupráce s celým týmem byla velmi příjemná, rychlá, profesionální, až jsem někdy sama měla pocit, že celý projekt stojí na mne:). Ještě jednou díky!

Tereza Olivová
yezede s.r.o.

Poskytneme vám konzultaci zdarma

Spousta klientů si neuvědomuje, že by vlastně mohla mít stránky postavené na hotové šabloně, a tak mají pocit, že potřebují webové stránky na míru. A to i přesto, že na to nemají připravený odpovídající rozpočet. Jan Řezáč (významný konzultant tvorby webových stránek) tvrdí, že kvalitní web se nedá vytvořit pod 100 tisíc. My říkáme, že s šikovným týmem ze severu se to dá udělat i o něco levněji, ale i tak to nebude nejlevnější řešení. Pro ty, kdo váhají, jestli je Kolibrio služba vhodná pro jejich projekt, nabízíme konzultaci zdarma. Stačí nám napsat svoji představu a my vám pomůžeme s rozhodnutím, zda vám bude stačit web na šabloně, nebo jestli pro vás bude lepší najít si agenturu a nechat si vytvořit web na míru.

Zpět na blog