Placeholder

Featured

Aktuálně spuštěný web: Jakub Říha

  • Martina Dinková
Aktuálně spuštěný web: Jakub Říha

Svatební fotograf Jakub Říha, se kterým jsme spolupracovali již v minulosti, nás oslovil s realizací dalších webových stránek, na kterých by tentokrát prezentoval své fotografické umění. Měl o svých stránkách jasnou představu. Věděl přesně, jaká bude jejich struktura a obsah, dokonce si našel web, podle kterého chtěl svou představu realizovat.

My jsme měli o to jednodušší práci s vymýšlením, jak by mohl web svatebního fotografa vypadat. Našli jsme odpovídající šablonu a pustili se do realizace. Web je jednoduchou, přehlednou a originální prezentací Jakuba, který podlehl svatební fotografii. Jeho úžasné snímky jsou toho důkazem.

Jakub byl s výsledkem maximálně spokojen a jeho reference, která nás velice potěšila, už dostala své místo na našem webu.

"Maximální spokojenost s realizací webových stránek. Jednání bylo rychlé, jednoduché, srozumitelné a výsledek byl naprosto bez jakýchkoliv ústupků, jak na celkovém vzhledu webu, tak i při jeho správě. Vše je přehledné a uživatelsky příjemné. Mnohokrát děkuji."
 

Začali jste právě uvažovat o podobném řešení? Udělejte první krok a sdělte nám vaše představy.

Zpět na blog